€0,00 OnlineTicket.nl: Parkeer- en vervoerstickets

Parkeerplaatsen GelreDomeBij en rondom GelreDome zijn meerdere parkeerplaatsen voor bezoekers. Vanaf de parkeerplaatsen Rijnhal en Ohra gaat u lopend naar GelreDome. Van de verder gelegen parkeerplaatsen bij Burgers Zoo en Rijkerswoerd gaat u met een snelle gratis shuttleservice naar GelreDome. Het verschilt per evenement welk parkeerterrein geopend is. Volg de bebording en tekstwagens. Zo ben je het snelst bij GelreDome.

SOORTEN TICKETS

P-Bezoekers
P-Bezoekers kost Euro 12,- online en op het parkeerterrein Euro 13,-. Bovendien ontvang je voorafgaand aan je reis per e-mail de belangrijkste vervoersinformatie voor je trip naar GelreDome. Zo bespaar je geld en ga je voorbereid op stap! Een P-Bezoekers ticket geeft je toegang tot een parkeerplaats die op dat moment in gebruik is. Volg de gele borden naar de parkeerplaats.

P-Guarantee
Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op P1 GelreDome? Bestel dan een 'Guarantee Ticket'. Deze geeft tot aanvang van de show een garantie op parkeerplaats P1 GelreDome.

P-Guarantee PLUS
Na afloop van een evenement wil iedereen tegelijk naar huis waardoor het enige tijd duurt voordat iedereen weer op weg is. Met dit ticket parkeer je nabij de uitrit van het GelreDome parkeerterrein, zie afbeelding bij parkeerplaatsen. Zo ben je sneller op weg naar huis!

 

Bekijk de desktop website

© 2019 OnlineTicket.nl B.V.

Naar boven